1 maj 2022

Loam & Adaam kvar i topp

Loam & Adaam är fortsatt etta med Fakka ur [EMI/Universal] på en lista med sju nyheter på Topp 20. Veronica Maggio toppar för andra veckan albumlistans med elva år gamla Satan i gatan [Universal/Universal].

Sju nyheter kryddar topp 20 den här vecka. Högst når Hov1 som anländer som 3 med Alla våra minnen [EMI/Universal] och Alesso & Zara Larsson med Words [Alefune/Universal] som nummer 6.

Men där finns också några intressanta rörelser för tidigare toppnamn: Harry Styles  tar ett steg till med As It Was [Columbia/Sony] och är nu nummer 2. Miss Li klättrar också vidare, från entré som 16 till nu 4 med X [Pistol Packin´/Sony], hennes bästa placering på två år. Tidigare ettan Björn Holmgren tappar däremot från 2 till med 5 med  Ut med allt [EMI/Universal]. Babblarna faller än mer drastiskt, från 11 till 50 med Babblarnas vaggvisa [Hatten/Universal].

Förra veckans bästa nyhet Swedish House Mafia ihop med Connie Constance i Heaven Takes You Home [Republic/Universal] tappar från 18 till 21.

På albumlistorna kan noteras att Weeping Willows är ny etta på listan för fysisk försäljning och tvåa på vinyllistan med In Concert [Razzia/Sony]. The Soundtrack of Our Lives har tvärtom placeringar med återutgivna Homo Habilis Blues [One62One/Border].

Alla fakta på www.sverigetopplistan.se.

Lars Nylin