12 september 2023

Tre nya till Jubel

Artistbyrån Jubel inleder hösten med tre nya rekryteringar. My Bergman axlar rollen som Agent, Siri Westerberg som Artist & Strategy Manager och Astrid Tamm som Fan Relations Manager.

My Bergman kommer senast från All Things Live, Siri Westberg från Warner Music och Astrid Tamm från Epidemic Sound, de kommer alla tre att på olika sätt arbeta med artistutveckling av befintlig roster men även jobba aktivt för att ta in nya artister. Redan nu har Jubel gjort klart med artisterna Division 7 och Pale Honey.

– Vi är både glada och stolta att kunna välkomna My, Siri och Astrid till vår artistbyrå som vi under senaste året har utvecklat och fortsätter att utveckla. Genom dessa rekryteringar säkerställer vi fortsatt tillväxt för våra artister, deras fans och våra partners, säger Tobias Ekman, VD på Jubel

My Bergman arbetade tidigare som Senior Agent på All Things Live (tidigare Blixten & Co) där hon arbetade med bland andra Pale Honey och Division 7, som även följer med till Jubel. My kommer hos Jubel fortsätta sitt arbete som agent och även ha säljansvar för vissa artister för att sätta Jubels artister i rätt livesammanhang, sägs  pressmeddelandet.

Siri Westerberg hade senast rollen som Creative Project Manager och Marketing Manager på Warner Music och har dessförinnan en bakgrund inom management på Mr Radar och WIFE. Siri kommer på Jubel att ansvara för strategier och artistutveckling med målet att nå hållbara artistkarriärer.

Astrid Tamm har arbetat som Brand Marketing Lead på Epidemic Sound. Hon kommer på Jubel att fokusera på att hjälpa artisterna att prata med sina fans med målet att nå befintliga men också nå en ny publik. Dessutom kommer hon arbeta med Jubels marknadsföring, PR av artister och evenemang samt sociala medier.

Jubel samarbetar med artister som Carola Häggkvist, Daniel Adams-Ray, Cornelia Jakobs, Gustaf & Viktor Norén och Maxida Märak. Under sommaren slog bolaget publikrekord under HudikKalaset och arrangerade även den nyss avslutade festivalen Woodland i Järvsö.

Lars Nylin