3 november 2022

Leslie Tay ny A&R-manager på Warner Chappell Music

Leslie Tay återfinns sedan den 1 november på Warner Chappell Music som A&R Manager. Tay är känd som artist, producent och låtskrivare och kommer att fortsätta att göra musik, men lägger nu fokus på sin nya roll.

Leslie Tay släppte det kritikerrosade albumet Vilja och tålamod 2018 och har som producent och låtskrivare arbetat med bl a Cherrie. 2015 fick han Musikförläggarnas stipendium, som går till unga låtskrivartalanger i början av karriären.

Sedan en tid tillbaka har Leslie Tay en joint venture med Warner Chappell där han jobbar med Naomi Vaughn (låtskrivare och artist), Mark Phase (producent) och Christian Ramirez (artist och låtskrivare). Det är bland annat det han nu kommer att utveckla vidare, som A&R Manager.

– Det är en roll som jag alltid känt mig väldigt bekväm i, så det är otroligt kul att få komma in i Warner Chappell-teamet och bli en del av dem, säger Leslie Tay till MI.

Christel Valsinger