3 december 2019

Isabelle Wahlf till Corite

Isabelle Wahlf blir Content Production Manager på Corite.  Isabelle har de senaste fyra åren varit producent på SVT, där hon bl a producerat den omtalade SVT Edit-dokumentären Orgasmgarantin.

Isabelle Wahlf tar också med sig erfarenhet av att arbeta med radio, PR och marknadsföring till sin nya tjänst på Corite.

– Isabelle Wahlf är en sann drömrekrytering. Vi är överlyckliga över att ha henne med på resan för att stärka Corites innehåll och framförallt för att hjälpa artister att producera högkvalitativt innehåll med små medel, säger Emelie Olsson, Community Manager på Corite.

Musiktjänsten Corite lanserades den 2 oktober år och har hittills släppt låtar tillsammans med bl.a Jakob Karlberg, Albin Johnsén och Amanda Alexander. Plattformen erbjuder artister möjligheten att engagera sina fans genom att låta dem investera i låtar de gillar. I utbyte får de som investerat en del av intäkterna under ett års tid. 

– Det känns hundra procent svinkul att börja på Corite. Jag kommer verkligen att få använda mig av mina mest kreativa och lösningsorienterade sidor och få jobba med musik vilket såklart känns som en dröm,  säger Isabelle Wahlf.

Isabelle Wahlf tillträdde sin nya tjänst den 1 december. Corite är nu ett av få bolag i musikbranschen med fler kvinnor än män anställda, uppger företaget.

Christel Valsinger