10 april 2019

Sony Music i samarbete med This is Scandinavia

Sony Music inleder samarbete med This Is Scandinavia, ett bolag inom marknadsföring, musik och kultur och som jobbar för att skapa social förändring. Den första releasen är med Parham som nu också är delägare i labeln. Singeln Fingertoppar släpps den 11 april.

 – Vi är väldigt stolta över detta samarbete med This is Scandinavia, ett team som likt oss sätter sina artisters vision i framkant och vi ser fram emot att skapa innovativa sätt för artisterna att nå ut med sin musik, säger Michelle Kadir, VP Artist Services, Sony Music i ett pressmeddelande.

– Vi har letat efter en partner som kan förverkliga våra artisters visioner och drömmar genom att bidra utan att överta. Sony är allt det och vi är väldigt glada att få jobba tillsammans med just dem, säger Hannes Nyström Bertholdsson, Co-founder, This is Scandinavia.

Bilden från vänster: Lisa Hultengren (Creative Manager, Sony Music), Parham, Hannes Nyström Bertholdsson (Co-founder, This is Scandinavia) och Olle Wikman (Projektledare, Sony Music).

Sittande från vänster: Isabel Rodriguez (PR-Manager, Sony Music), Michelle Kadir (VP Artist Services, Sony Music).