25 mars 2018

EXPORT Svensk nätverkslunch på SxSW

Knappast någon har missat att SxSW avslutats i Austin. Export Music Sweden arrangerade där en uppskattad nätverkslunch för ett 15-tal svenska delegater och lika många ur amerikansk och internationell branch. Detta i SAS Scandinavian House där SAS hade olika nordiska events i mittemot Convention Center i Austin.

På agendan var det utöver lunch även schemalagda korta individuella matchmaking-möten. Bolag på plats i urval: Sire Records, Pledge Music, Island Records, Consequence Media, The Orchard, Big Indie, Bird & Bird, Caroline, Universal Music, Sony Music, Debaser, Amuse, Riteband, Sountrack Your Brand, Warner Music, Blackbird Management, Vast & Awesome, BD Pop och Music Help. Eventet genomfördes med stöd av Regeringskansliet.

– SxSW är en intressant och viktig plattform, förutsatt att man har en tydlig agenda – annars kan allt som händer under dessa dagar lätt bli något överväldigande tror jag. ExMS har sedan en tid kommit fram till att vi gör störst skillnad när det gäller att skapa mötesytor och arrangera matchmaking, precis som i detta fallet. Stort tack till alla svenska och internationella deltagare, SAS och Off Piste och till vår amerikanska konsult i detta projekt Rev. MooseMerauder, säger Jesper Thorsson VD Export Music Sweden till MI.

 

Lars Nylin