14 mars 2016

ESC Eurovision The Party i Tele2 Arena

Den som inte får biljett till Eurovision Song Contest i Globen kan istället följa tävlingen live på en gigantiskt tv i Tele2 Arena. Eurovision The Party leds av Sanna Nielsen och gästas bl a av Carola, Loreen och Danny Saucedo. 

Tanken med Eurovision The Party är att låta fler ta del av festligheterna den 14 maj. Under kvällen kan publiken följa tv-sändningen från en 300 kvadratmeter stor skärm. Dessutom bjuds det på backstagebilder direkt från Globen och inhopp hos programledarna Måns Zelmerlöw och Petra Mede.

När Sverige ska fördela sina poäng bland de deltagande länderna i finalen görs det också från Tele2 Arena.

– Det kommer att bli en helt ny Eurovision-upplevelse med extra allt. Tillsammans får vi uppleva artister, fest och dans hela natten. Under sändningen får publiken dessutom följa med mig backstage med en massa kul intervjuer och en unik inblick i vad som händer bakom kulisserna, säger Sanna Nielsen till SVT:s sajt

Biljetterna till Eurovision The Party släpps den 18 mars och kostar 300 kronor.

Christel Valsinger