27 april 2015

SKIVBOLAG Julia Adams till Svenska Inspelningar

Universal Music-etiketten Svenska inspelningar har kontrakterat Julia Adams, tidigare medlem i det numera nedlagda bandet Little Marbles.

Efter uppbrottet från Little Marbles debuterade Julia Adams nyligen som soloartist med låten Allt jag nånsin som släpptes på Svart Lax. Låten är producerad av Chords.

”Första gången jag hörde Julias demos spelas upp i Chords studio Svart Lax blev jag superexalterad. Det här har potential att bli något av det fetaste inom svensk pop på väldigt länge. Julias uttryck är så oväntat, både skört och tufft, det träffar en direkt. Nu är vi redo att köra igång, och stoltast just nu är nog jag. ” säger Holly Astera, JR A&R, Svenska inspelningar i ett pressmeddelande.

”Sedan den dagen vi fick en första inspelning på Julias solomaterial, gjord på ett ostämt piano rakt in i en mobiltelefon, så har vi varit helt säkra på att hennes texter och sinne för melodier kommer att ta henne väldigt, väldigt långt. Vi är sjukt peppade och det känns grymt att göra detta tillsammans med Holly och teamet på Svenska Inspelningar” fortsätter Jose Saxlund, OBA Management/Bad Taste.

Under våren släpper Julia Adams en ny singel och till hösten planeras en debut-EP.

Lars Nylin

Bilden från vänster: Johan Lindquist, General Manager Svenska inspelningar, José Saxlund, OBA Management/Bad Taste, Josefin Hafen, OBA Management/Bad Taste, Julia Adams, artist, Holly Astera JR A&R, Sanna Lindström, Promotion Manager, Sara Åsberg, Legal & Business Affairs Manager och Martin Brandt, Marketing Manager.