15 februari 2015

FÖRLAG Sebastian Zelle till Snowflake

Sebastian Zelle ansluter sig till låtskrivarna på Snowflake Music Publishing och har ingått ett exklusivt treårskonrakt med förlaget.

Det var under 2002 som det tog fart för Sebastian Zelle som medlem i gruppen Supernatural som vann det årets Popstars med låten Supernatural. Han var även medlem i popgruppen NEXX som hade en stor hit i Östeuropa 2008 med låten Synchronize Lips.

I dag är Sebastian en etablerad DJ, producent och låtskrivare. Han har bland annat gjort remixer för Sanna Nielsen, Medina, Alina Devecerski, David Lindgren och Mandinga. Zelle är grundare av nya DJ-projektet Alexie Divello, som han co-producerar tillsammans med Peter Krajczar, alias ”Karmatronic” (Beyoncé, Britney Spears, Jennifer Lopez). Alexie Divello feat. Daniela släpper i dagarna första låten Children of the sun via Catchy Tunes.

Hans låt The less I care(Ne Engedj El), skriven tillsammans med Martin Ankelius och Linnea Deb, deltar nästa vecka i Ungerns uttagning inför ESC. Han har också arbetet med gruppen Plastic Funk som förra året hade en låt på UK top 20.

– Vi är oerhört stolta att kunna knyta Sebastian till Snowflake Music. Vi är övertygade om att han kommer bidra ytterligare till bolagets expansion och vi hoppas vårt nätverk kommer kunna ge Sebastian möjlighet att växa på den internationella marknaden, säger Jocke Björklund på Snowflake i ett pressmeddelande.

Lars Nylin