6 mars 2014

BOKNING Josef Johansson till United Stage

Josef Johansson, som för ett par veckor sedan medverkade i Melodifestvalens fjärde deltävling, har skrivit kontrakt med United Stage. Nu planerar man för en intensiv turnésommar.

För ett par veckor sedan medverkade Josef Johansson i Melodifestivalens fjärde deltävling med låten Hela natten. Trots att han blev utslagen har låten blivit mycket spelad efter tv-framträdandet. På Digilistan som presenterades i söndags var han det femte mest spelade Melodifestivalbidraget.

– Vi på United Stage är väldigt glada och entusiastiska över att få jobba med Josef Johansson och hans manager Peo Thyrén, säger Dennis Karlsson på United Stage.

– Jag är övertygad om att Josef står på randen till ett riktigt stort genombrott, och att hans karriär kommer att vara mycket framgångsrik, både i Sverige och på internationell nivå, under lång tid framöver.

– Vi har stort förtroende för Dennis och det övriga i teamet på United Stage, säger Peo Thyrén. Jag är övertygad om att de kommer vara en viktig pusselbit när det gäller att ta Josef Johanssons karriär till nästa nivå. Jag kan garantera att Josef kommer att bli en liveattraktion att räkna med redan i år – inte minst på festivalerna runt om i landet i sommar.

– Det känns väldigt tryggt att överlämna live-biten i United Stage trygga händer, inte minst för att de samarbetar med många av mina personliga favoriter, såsom Edda Magnasson och Anna Järvinen, säger Josef Johansson.

Claes Olson

Bilden fr.v: Peo Thyrén (Peo Thyrén Populärkultur AB), Josef Johansson och Dennis Karlsson (United Stage)