11 oktober 2021

Jubilerande Popaganda flyttar tillbaka till Universitetsområdet

Nästa år fyller Stockholmsfestivalen Popaganda 20 år. Det firas med en flytt tillbaka till Universitetsområdet, där allting började.

Den gångna helgen ägde Popaganda rum på Fållan i Slakthusområdet i Stockholm. På scen stod bl a Todd Terje, Silvana Imam, Tove Styrke och Shout Out Louds. Det blev också den första stora festivalen i Sverige sedan pandemin bröt ut.

– Helgens succéfestival visar att suget efter välkuraterade evenemang är större än någonsin. Vi lovar att nästa års festival kommer bli minst lika fantastiskt som årets, säger Liv Lasu, projektledare för Popaganda i ett pressmeddelande.

Nästa års festival arrangeras den 26-27 augusti. Biljetterna är släppta, men de första artisterna presenteras längre fram.

Christel Valsinger
Foto: Josefin Anjou