6 december 2011

PRODUKTIONSBOLAG Emil Larsson till Blixten & co

Emil Larsson har de senaste fem åren jobbat som agent på Live Nation, innan det fanns han på EMA Telstar, Monstera och egna Beat Agency. Från 1 december finns han på Blixten & Co.

– Blixten & Co ligger i framkant för nya idéer och har ett spännande sätt att samarbeta med artisterna. Det som lockat mig är särskilt deras starka fokus som läggs ner på varje artist, och jag är säker på att det kommer att finnas utrymme för utveckling både för mig och mina artister som jag jobbar vidare med inom företaget, säger Emil Larsson i ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt glada att kunna hälsa Emil välkommen till oss på Blixten & Co. Jag har tidigare arbetat tillsammans med Emil och vet att i honom har vi en skicklig agent och kollega som jobbar med samma vision och mål som vi, säger Leif ”Blixten” Henriksson, VD.

Emil Larsson kommer att jobba vidare med bland andra Adrian Lux, Jonathan Johansson, Moto boy, Nause, Rebecca & Fiona och Titiyo.

Lars Nylin