Fler namn till ”Så mycket bättre”

Årets säsong av TV4:s Så mycket bättre klarnar alltmer. Senaste officiella namnet är Staffan Hellstrand.

Staffan Hellstrand blir en av veteranerna i årets upplaga av serien. Vid 66 har han en lång karriär bakom sig, inledd på 1970-talet med Dimmornas Bro, följt av gruppen SH! och ett kommersiellt genobrott på 90-talet med låten Lilla fågel blå. Hellstrand släppte ett album senast 2020.

– Det ska bli grymt kul att vara med. Jag har ägnat hela mitt liv åt musik så att möta alla andra där fokuset är på just musik känns bara spännande, skriver han till Aftonbladet.

Övriga nya namn sedan MI:s förra rapport är Marit Bergman, nyligen Grammisbelönade Jonathan Johansson, Ellen Krauss och sångaren/skådespelaren Omar Rudberg. Det har också bekräftats att danskan Sanne Salomonsen ska vara med, i det fallet försade sig medverkande Lasse Holm i en intervju.

Fältet i skrivande stund: Staffan Hellstrand, Marit BergmanEagle-Eye CherryDogge Doggelito, Lasse Holm, Jonathan Johansson, Ellen Krauss, MapeiPeg Parnevik, Omar Rudberg och Sanne Salomonsen.

Lars Nylin