4 juli 2022

Nya Ullevirekord för Håkan Hellström

I augusti krossar Håkan Hellström alla svenska publikrekord och blir den första artist någonsin att genomföra fyra Ullevikonserter på en och samma sommar. Över 260 000 biljetter har redan köpts.

Det har skvallrats en del om problem för arrangerande FKP Scorpio att verkligen fylla Håkan Hellströms fyra Ullevikonserter i augusti. Rent förtal tycks det som, att döma av ett pressmeddelande.

Där berättas att intresset för de fyra konserterna, som ursprungligen var planerade att genomföras 2020, har varit enormt. Nu när konserterna närmar sig och detaljerna kring scenplaceringen har spikats har dessutom ytterligare sittplatssektioner närmast scen kunnat släppas upp till försäljning. Biljetterna är först till kvarn och finns ute nu.

– Vi har kunnat släppa en del extrabiljetter längs vägen. Men eftersom i princip alla biljetter tog slut redan vid biljettsläppet 2019 känns det väldigt kul att kunna erbjuda de som blev utan biljett då en extra chans att få uppleva Håkan Hellströms rekordsommar på plats. Det handlar om riktigt bra platser nära scenen. Perfekt för den som vill uppleva Håkan-euforin på nära håll, säger Olivia Imbro på arrangören FKP Scorpio i ett pressmeddelande.

Håkan Hellströms fyra spelningar:

19 aug: Ullevi | Göteborg

20 aug: Ullevi | Göteborg

26 aug: Ullevi | Göteborg

27 aug: Ullevi | Göteborg

Lars Nylin