Förlag 4 oktober 2021

Yugo Getit och Gingr till Today Is Vintage

Today Is Vintage har skrivit förlags- och managementavtal med svenska producenterna Yugo Getit och Gingr. Duon har producerat på Meek Mills nya album Expensive Pain som släpptes i fredags.

Today Is Vintage firar just nu framgångar på flera håll. Producenten WIZARDMCE sålde precis guld i USA med singeln GNF (OKOKOK) av och med Polo G.

Yugo Getit och Gingr, som kommer från Linköping, är aktuella med produktion på låten On My SoulMeek Mills nysläppta album Expensive Pain.

– Yugo och Gingr är perfekta tillskott till vårt växande team. De är otroliga talanger och vi ser fram emot fler framgångar med dem. Nu fortsätter vi att sätta svensk musik på världskartan, säger Rebin ‘Rebstar’ Shah, VD på Today Is Vintage.

– Det känns jättekul att få jobba med Today Is Vintage teamet samtidigt som vi utvecklas som producenter. Vi ser fram emot vad framtiden har att erbjuda, säger Yugo Getit och Gingr.

–Jag är stolt över vårt team och talangfulla kreatörer som har lyft svensk hip hop till nya höjder. Det har varit en long time coming, men nu är vi här, säger Famusa Bajo, VP A&R på Today Is Vintage.

Christel Valsinger