Nyheter 6 september 2019

FKP Scorpio förvärvar Woah Dad Live

Genom sin svenska division har FKP Scorpio förvärvat Woah Dad Live. Niklas Lundell och Joel Borg som lett Woah Dads live-avdelning, går med detta med i FKP Scorpio som aktieägare och styrelseledamöter.

De två företagen kommer nu tillsammans att producera och marknadsföra alla framtida evenemang, där Woah Dad Live behåller sin identitet. Det skriver bland annat IQ Magazine.

Woah Dad Live har arbetat med artister som Robyn, Juice Wrld, Håkan Hellström, Post Malone och Asap Rocky samt festivaler som Smash Fest och Daze Days.

Samarbetet har redan börjat. FKP Scorpio och Woah Dad marknadsför gemensamt fyra konserter med Håkan Hellström på Ullevi i Göteborg. Andra gemensamma projekt inkluderar två Rammstein-stadionshower och Björks konsert på Ericsson Globe i december.

– FKP Scorpio har en stabil ryggrad och en välorganiserad struktur som kommer att vara perfekt för oss nu när vi växer och tar mer mark här, säger Niklas Lundell.

– Vi tar med oss ​​nya idéer och många års erfarenhet på den skandinaviska marknaden till vårt partnerskap.

Folkert Koopmans, vd för FKP Scorpio, som har varit aktiv i Sverige sedan 2011, tillägger:

– Vi har arbetat med Woah Dad Live tidigare och är stolta över vad vi har uppnått och åstadkommit.

– Våra teams expertis när det gäller den skandinaviska marknaden hjälper oss att nå detta mål. Vi har mycket att se fram emot och är glada över att välkomna nya medlemmar till FKP Scorpio-familjen.

Christel Valsinger