24 juli 2017

LIVE 35 nya namn till Live At Heart

Live Art Heart i Örebro, som i år arrangeras 30/8 till 2/9, har släppt 35 nya namn.

Merparten av akterna i detta släpp är svenska. Och huvudparten av akterna i det slutliga programmet kommer att vara från Sverige.

– Vi pratar ofta om det internationella mötet som sker här på Live at Heart. Men, jag slås varje år över hur mycket talang det finns här i Sverige. Många band och soloartister som söker till Live at Heart förtjänar verkligen en större publik, och det är nog bara att konstatera att studieförbunden i hela landet verkligen gör skillnad för musikaliska människor.säger Lars-Göran Rosén, artistansvarig på Live at Heart.

Live at Heart har nu stängt möjligheterna för nya band att söka till festivalen och nu tar det slutliga programmet form under några intensiva veckor.

– Många vill vara med på Live at Heart och nu börjar vi den slutliga urvalsprocessen för att komma fram till årets program, säger Lars-Göran Rosén.

– Jag längtar till festivalen, för årets program är väldigt, väldigt starkt och publiken kommer att få möta otroligt många begåvade artister och musiker.

Live at Heart räknar med att landa på ett slutgiltigt festivalprogram med drygt 200 artister. Live at Heart pågår 30:e augusti – 2:a september i Örebro.

FULLSTÄNDIGT BANDSLÄPP

Alexander Nätterlund
AmberTraps [MOL]
Articifial Sky
Atomic Love Reactor
Backbone
Burning Saviours
Crow Country Outlaw
Defekta
D’eve Archer [CAN]
Escaping Elephants
Essence of mind [NO]
Filip Lundgren
Greybeards
Hello Ocean
Johan Airijoki
Joss Ture
Lajka
Lee Gotvik
Lina Horner
Lise Low [NL]
Mattias Ericsson och Flee
Michael Crimson
Mitch Grainger [AUS]
Moonland
Oil My Member
Pura Vida
RBECKA
Rudyard
Sam Brookes [UK]
Sofia Müller
Sofia Vivere
Tall Tales
Tribe Friday
Troubled Horse
Whaleheart

Lars Nylin