Nyheter 26 april 2016

PR Liseberg till Ebba Lindqvist PR

PR-byrån Ebba Lindqvist PR har fått en ny kund i Liseberg AB. Byrån, inte minst bekant i svenskt artistsammanhang, kommer att arbeta med specialistrådgivning och kommunikation kring Lisebergs konserter säsongen 2016.

 – I år har vi inlett ett samarbete med Ebba Lindqvist PR med speciellt fokus på våra scener. Det ska bli spännande att arbeta med dem – de vet hur man kommunicerar musik, har bred erfarenhet av artister, konserter och festivaler – och givetvis stor kärlek till musiken, säger Per Alexanderson, underhållningschef på Liseberg i ett pressmeddelande.
Liseberg öppnade för säsongen i lördags. Den 26 maj inleder Miriam Bryant konsertsommaren på Stora scenen. Några dagar tidigare, den 20 maj, öppnar Ulf Dageby Band parkens Taubescen.
– Det är en ära att få jobba med Nordens största nöjespark. Vi ser fram emot få lyfta fram vilken fantastisk musikscen Liseberg är – med blandningen av genrer, aktuella stjärnor och stora legender till smala indieakter, svenskt och internationellt. Sedan älskar jag folkparksidéen, en plats och musikscen tillgänglig för alla, fortsätter byråns VD Ebba Lindqvist.
Lars Nylin
Foto Kimme Persson
På bilden från vänster Ebba Lindqvist, Isabel Rodriguez, Jennie Hirvasoja