18 december 2013

MIDEM Fortfarande plats kvar hos ExMS i nordiska montern

Det går fortfarande att genom Export Music Sweden (ExMS) boka sig i den Nordiska Montern på MIDEM 2014. Liksom de senaste åren kommer ExMS att tillsammans med de andra nordiska exportorganisationerna erbjuda en gemensam nordisk monter i mässan.

– Bortsett från bra möjligheter till att göra fantastisk business får vi som tidigare år en underbar utsikt över Medelhavet, berättar Jesper Thorsson, vd Export Music Sweden.

– Det känns grymt kul att vi kan göra detta utan en prishöjning för de svenska delegaterna 2014, fortsätter Jesper Thorsson. Det går alltså fortfarande att boka sig i den nordiska montern genom Export Music Sweden och ta del av vår service. Dock börjar det brinna i knutarna när det gäller att vara med i vår trycksak!

MIDEM i Cannes etablerades redan 1966, men är fortfarande en av världens största nätverksplatser för musikbranschen. 1-4 februari förväntas närmare 7 000 delegater från 3 000 företag från hela 75 länder vara på plats.

Monterpriset är precis som på MIDEM 2013 895 euro. I priset ingår, utöver ackreditering till MIDEM mässan och allt det som hör till (goodiebag, konferenser, MIDEM Festival, MIDEM Guide, MIDEM Connect, Online Database m.m.)  även en företagspresentation i ExMS svenska trycksak, exponering på ExMS hemsida, monterservice (bar, kaffe, brevlåda, meddelandeservice m.m.), rådgivning, rätt att utnyttja montern för möten, rätt att exponera trycksaker och samplers i montern (ExMS personal städar och fyller på), förrådsutrymmen, fri wi-fi samt en inbjudan till det uppskattade Get together-partyt, som endast är öppet för monterns deltagare.  De genom ExMS ackrediterade äger även tillträde till den dagliga Happy Hour, som även brukar locka många internationella besökare till montern.

De som är intresserade av att medverka är välkomna att maila sina uppgifter till sofia@musiksverige.org , så tar ExMS sedan hand om registreringen till MIDEM.

Corinne Nystedt