21 april 2017

MUSIKBOLAG Paul Rey till Warner Music Sweden

Paul Rey har skrivit avtal med Warner Music Sweden. Artisten, som redan släppt en låt med Snoop Dogg och har Quincy Jones som mentor, kommer med en ny singel om mindre än en månad.

Paul har som blott 24-åring redan uppnått imponerande milstolpar i sin karriär. För ett par år sedan kom han i kontakt med musiklegenden Quincy Jones som blev hänförd av Pauls talang, tog honom under sina vingar och fungerar sedan dess som Pauls mentor.

Singer/songwritern och multi-instrumentalisten släppte ep:n Good As Hell via Epic Records i USA 2015 och har sedan dess varit på turné med Fifth Harmony och Nico&Vinz, samt ägnat tid i studion för att skriva ny musik. I februari släppte han singeln California Dreaming tillsammans med Arman Cekin och superstjärnan Snoop Dogg.

Nu är han redo att ta Sverige med storm och om mindre än en månad släpper han nya pompösa singeln All Falls Down som blir första singeln från hans kommande ep där bland andra Meghan Trainor och Nico&Vinz kommer att gästa.

– Vi har följt Paul under en längre tid och när möjligheten dök upp att få jobba med honom tog vi en direkt. Paul är otroligt talangfull och har en stark global potential. Vi ser fram emot att presentera ny musik inom kort, säger Magnus Ribbeklint, Vice President, Marketing, Warner Music Nordics.