18 september 2012

Sanna Nielsen till EMI

I torsdags höjdes skumpaglasen på EMI. Det firades att Sanna Nielsen nu skrivit avtal med bolaget för en storsatsning inför julen.

– Det kändes otroligt härligt att få höra "Välkommen till EMI" efter att kontraktet var påskrivet. Det ska bli så kul att jobba med alla nya människor och deras tankar och ideér. Jag har planerat den här julskivan länge och nu är det äntligen dags att få släppa den. Jag är så glad att just EMI är med i detta projekt, säger Sanna Nielsen.

– Det är fantastiskt kul att Sanna kommit till oss med det här projektet. Att få göra en julskiva med en av sveriges mest folkkära artister är en dröm för oss. Sanna som artist är ett otroligt starkt komplement till EMIs breda lokala artisstall, säger Figge Johansson, Strategic Marketing på EMI.

Albumet släpps i slutet på november. Samtidigt påbörjar Sanna sin julturné runt om i Sverige.

Lars Nylin

I torsdags höjdes skumpaglasen på EMI. Det firades att Sanna Nielsen nu skrivit avtal med bolaget för en storsatsning inför julen.

– Det kändes otroligt härligt att få höra "Välkommen till EMI" efter att kontraktet var påskrivet. Det ska bli så kul att jobba med alla nya människor och deras tankar och ideér. Jag har planerat den här julskivan länge och nu är det äntligen dags att få släppa den. Jag är så glad att just EMI är med i detta projekt, säger Sanna Nielsen.

– Det är fantastiskt kul att Sanna kommit till oss med det här projektet. Att få göra en julskiva med en av sveriges mest folkkära artister är en dröm för oss. Sanna som artist är ett otroligt starkt komplement till EMIs breda lokala artisstall, säger Figge Johansson, Strategic Marketing på EMI.

Albumet släpps i slutet på november. Samtidigt påbörjar Sanna sin julturné runt om i Sverige.

Lars Nylin

Från vänster: Stefan Blom, Chairman & President EMI Norden, Sanna Nielsen, Calle Kindbom – Frituna, Figge Johansson – Strategic Marketing EMI Norden