26 april 2012

Skogen Brinner och Subliminal Sounds skrev kontrakt i blod

Det svenska hårdrockbandet Skogen Brinner har ingått en blodsed med sitt nya skivbolag och management Subliminal Sounds. När bandet och bolaget undertecknade kontraktet signerade man det med sitt eget blod.

Skogen Brinner kommer från Linköping och består av Jesper Aronsson (sång), David Forsberg (gitarr), Joel Carnstam (bas) och Jonatan Eriksson (trummor). I höst kommer Subliminal Sounds att ge ut bandets debutalbum i hela världen. Nu släpper man bandets första singel: ”det chockerande brutala knarkeposet” Pundarvarning digitalt.

Nästa vecka medverkar Skogen Brinner på festivalen Days In Doomtown i Köpenhamn 4 maj. I sommar kommer man sedan att framträda på bl.a den svenska hårdrockfestivalen Muskelrock 1 juni.

Claes Olson