16 mars 2012

Gimmie Indies Tommy Ericsson till Luger och Way Out West

Tommy Ericsson på webbradiostationen Gimmie Indie börjar på måndag på nya arbetsplatsen Luger, inledningsvis med fokus på festivalen Way Out West.

Efter nästan fyra år som redaktör och producent för webbradion www.gimmeindie.se är det dags för nya utmaningar. Efter 250 direktsända konserter och tusentals lyssnare runt om i världen knutna till kanalen via sociala medier kom erbjudandet han länge väntat på.

Hur känns det att börja på Luger?

– Jag är mycket smickrad över denna möjlighet. Jag har alltid varit väldigt entusiastisk över deras arbete och att nu få hoppa ombord rent professionellt känns helt enkelt superkul. För mig är det en unik möjlighet att kombinera passion med yrke. De står för kvalitet och god smak.

Tommy Ericsons primära roll kommer att vara inom marknadsföring press och sociala medier. Han kommer att hantera sponsring och partners i en digital miljö och utveckla www.luger.se och www.wayoutwest.se.

Kontakta honom på tommy@luger.se från den 19 mars som är hans första dag på jobbet.

Lars Nylin

Tommy Ericsson