7 februari 2012

Ash Pournouri rankad som en av dansvärldens mest inflytelserika personer

Billboard har presenterat en rankning av dansmusikens mäktigaste branschpersoner. Ett av namnen på listan är Aviciis manager Ash Pournouri, som upptäckte den svenska världsstjärnan när Avicii bara var 18 år gammal.

”The charismatic manager makes it a point to get his own name in press releases and on production credits, building his profile along with his artist's”, konstaterar Billboard.

Övriga namn på listan är Kevin Kusatsu / Teamwork (som bl.a har Diplo, A-Trak, Duck Sauce och dubstep-pionjärerna Skream and Benga i sin roster), festivalarrangören Gary Richards / Hard Events, promotorn Donnie Estopinal på Insomniac Events, Dave Rene / Interscope, Sean Christie / Wynn Las Vegas (ägare och chef för Encore Beach Club och Surrender Nightclub), Stephanie LaFera / Atom Empire (Lady Gaga-managern Troy Carters management company), discjockeyn/producenten Afrojack och Paul Morris / AM Only (som bl.a bokar Tiësto, David Guetta och Skrillex).

Claes Olson