22 december 2011

MLP och Lionheart Music Group kontrakterar Robin Stjernberg

MLP och Lionheart Music Group har kontrakterat Robin Stjernberg – årets andra finalist i Idol – för musikutgivning, musikförlag och management/bokning. Debutalbumet My Versions släpps 4 januari.

Debutalbumet kommer att innehålla de tolkningar av låtar som t.ex Halo, Let Me Entertain You och Who You Are som Robin har framfört under höstens Idolsäsong. Första singel blir tolkningen av Beyoncés Halo.

– Vårt samarbete med Robin Stjernberg är långsiktigt, säger Maria Molin Ljunggren, vd Lionheart Music Group. Han är förutom en fantastisk sångare även en mycket bra låtskrivare och tillsammans med Robin ska vi under våren arbeta vidare med hans andra album med nyskrivet material.

– Vi är också i startgroparna med att boka livespelningar. Vi är otroligt stolta över att ha knutit denna fantastiska artist till Lionheart.

– Jag är väldigt glad för att få jobba tillsammans med Lionheart Music Group, säger Robin Stjernberg. De är helt rätt samarbetspartner för mig och tillsammans kommer vi att skapa något unikt.

Claes Olson