17 november 2011

GULD & PLATINA The Gloria Story firade platinasingel

The Gloria Story har belönats med en platinaskiva för 20 000 sålda exemplar av singeln Ohno. Skivan överlämnades till bandet av Marcus Tagaris på Gain Music Entertainment i samband med bandets spelning på Parken i Göteborg förra veckan.

Den platinasäljande singeln släpptes 2010 genom ett samarbete med The Gloria Storys sponsor ICYOU, gruppens dåvarande management Blue Lemon och Egmont Skoldagböcker.

– Det handlar om hårt arbete, målmedvetenhet och smart tänk, kommenterar bandets sångare och gitarrist Filip Rapp. Vi jobbar för den här drömmen varje dag. Både på scenen och utanför scenen. Att få en platinaskiva är en fantastisk belöning för allt slit.

– Vi vill tacka alla som på ett eller annat vis bidragit till den här framgången. Vi kunde inte ha gjort det utan vår sponsor ICYOU, vårt förra management Blue Lemon, killarna på Egmont Skolfagböcker, våra vänner på Gain/Rambo Music, vår producent Anders "Boba Fett" Lindström (The Hellacopters), Otto Wellton på Kingside Studios, Uffe Börjesson på EarHear och teamet på Klubb Dislocated – konsertarrangören genom vilken vi vann inspelningen av singeln från första början! Men viktigast för oss är alla fans! Tack för att ni tror på oss!

Under sommaren och hösten har The Gloria Story turnerat tillsammans med bl.a amerikanska Ted Poley och Gilby Clarke samt agerat förband till Raubtier, Warrior Soul och M.ill.ion samt spelat på festivalerna Skogsröjet och Eksjö Stadsfest.

Gruppens nya singel I Can Make You Run roterar just nu på bl.a Bandit Rock och ett antal mindre etablerade radiostationer. Videon kan denna vecka ses under MI:s vinjett KLIPPET.

Claes Olson