11 oktober 2011

Kevin Borg stöttar bröstcancerforskning med singel

2008 års Idol-vinare Kevin Borg släpper nästa vecka singeln Unstoppable som är specialskriven för bröstcancerfonden. En fast summa av varje såld singel går till forskningen.

Singeln släpps 14/10, samma dag uppträder Kevin Borg på BRO:s bröstsymposium på Berns Salonger i Stockholm. 20 kronor av intäkterna för varje såld CD-singel går oavkortat till forskningen.

– Jag är jätteglad att jag fick möjligheten att samarbeta med Bröstcancerfonden. Jag har jobbat med fantastiskt duktiga producenter och jag hoppas att låten kommer att uppskattas och uppmärksammas, säger han till MI.

Borg mamma gick bort i cancer när han var endast 16 år gammal. Malta-födde västerbottningen Kevin Borg har tidigare engagerat sig i kampen mot bröstcancer. 2009 blev han ”Årets Arvidsjaurbo” och skänkte då prissumman på 10 000 kronor till Bröstcancerfonden. Hans största succé är singeln With Every Bit Of Me, som efter Idol-vinsten 2008 tog honom till Sverigetopplistans första plats.

Lars Nylin