27 september 2011

Ola i avtal för USA och Storbritannien

– Det känns fantastiskt att utlandet visar så stort intresse och jag är verkligen tacksam över att ha hittat samarbete med bolag som Ultra Records och 3Beat för USA och UK. Det viktigaste för mig i valet av bolag var att hitta människor som låter mig växa och utvecklas i den riktning som är inspirerande och naturlig för mig och jag känner att Ultra Records och 3Beat kommer ge mig det, säger Ola i ett pressmeddelande.

Ola har nu påbörjat promotionarbetet i UK där videon till All Over The World redan är en av de mest visade.Gällande USA så planeras just nu en promotionturné som kommer ske inom kort.

Ola har sedan 2010 drivit egna skivbolaget Oliniho Records och släppte i september 2010 sitt tredje och självbetitlade album. Plattan gick direkt upp i topp på albumlistan med singlar som Unstoppable, Overdrive, Riot och just All Over The World. Större delen av albumet har han skrivit tillsammans med Alexander Kronlund (Robyn och Britney Spears).

Lars Nylin

– Det känns fantastiskt att utlandet visar så stort intresse och jag är verkligen tacksam över att ha hittat samarbete med bolag som Ultra Records och 3Beat för USA och UK. Det viktigaste för mig i valet av bolag var att hitta människor som låter mig växa och utvecklas i den riktning som är inspirerande och naturlig för mig och jag känner att Ultra Records och 3Beat kommer ge mig det, säger Ola i ett pressmeddelande.

Ola har nu påbörjat promotionarbetet i UK där videon till All Over The World redan är en av de mest visade.Gällande USA så planeras just nu en promotionturné som kommer ske inom kort.

Ola har sedan 2010 drivit egna skivbolaget Oliniho Records och släppte i september 2010 sitt tredje och självbetitlade album. Plattan gick direkt upp i topp på albumlistan med singlar som Unstoppable, Overdrive, Riot och just All Over The World. Större delen av albumet har han skrivit tillsammans med Alexander Kronlund (Robyn och Britney Spears).

Lars Nylin

Det råder stort internationellt intresse för artisten Ola, en före detta Idol-deltagare som lyckats att etablera sig. Med egna skivbolaget Oliniho Records har han nyligen skrivit på avtal med Ultra Records för USA och 3Beat för Storbritannien. All Over The World som kommer bli Olas första internationella singel släpps den 4 oktober i USA och den 9 oktober i Storbritannien.

Sedan några månader tillbaka har Ola avtal i ett antal länder. Singeln All Over The World har nu börjat spelas på klubbar och radiostationer runt om i världen samtidigt som det skrivs om honom på musiksajter och bloggar. Bland annat har den inflytelserike bloggaren Perez Hilton hyllat såväl singeln som videon till All Over The World.

Ola har nu gjort ett avtal med musikbolaget Ultra Records för USA. Ultra är ett av världens största independentbolag och står bakom succéer som David Guetta, Benny Benassi och Pittbull.

"We are thrilled to have signed OLA to Ultra Records. He is an extremely talented artist and have all qualities a pop star needs. We look forward to breaking OLA in the United States." säger Patrick Moxey, CEO på Ultra Records.