21 september 2011

Thåström till Razzia

Joakim Thåström, som de senaste åren funnits hos Universal, släpper sitt kommande album på Razzia. Foto: Amanda Ooms

"Det är med värme, glädje och ödmjukhet som vi på RAZZIA/Family Tree Music ser fram emot att få jobba med Joakim Thåström, en av de i särklass största och bästa musikaliska konstnärerna i Sverige", säger Martina Ledinsky, kreativ chef på Razzia/Family Tree Music AB, i ett pressmeddelande.

"Det här känns jättebra. The future’s so bright I gotta wear shades!"
kommenterar Thåström själv i pressmeddelandet.

Thåström är för närvarande upptagen med att slutföra arbetet med sin kommande soloplatta. Ett par smakprov från skivan framfördes under den hyllade Way Out West-konserten i augusti och har sedan spridit sig som en löpeld genom nätets blogg- och twitterdjungel.

Uppföljaren till Kärlek är för dom (2009) landar på skivdiskarna i början av 2012.

Lars Nylin