16 juni 2011

Kobalt förlänger sitt administrationsavtal med Razor Boy

Kobalt Music Group Ltd. har förlängt sitt administrationsavtal med Razor Boy Music Publishing. Avtalet omfattar Razor Boys katalog i hela världen, exklusive Japan, Ryssland och ett antal östeuropeiska territorier.

Inom ramarna för avtalet kommer Kobalt att administrera alla låtskrivare knutna till det oberoende svenska musikförlaget, som ägs och drivs gemensamt av Anders Bagge och Fredrik Olsson. Till Razor Boys mest framgångsrika låtskrivare hör bl.a Mim och Liv Nervo, Jo Perry och Didrik Thott.

– Vi är mycket glada att få fortsätta och utvidga vårt samarbete med Kobalt som vår administrative förlagspartner i större delen av världen, säger Fredrik Olsson i en kommentar.

Razor Boy startades i juni 2008 och har sedan dess haft flera listettor både i USA, Storbritannien, Japan och resten av världen. I katalogen finns bl.a Mim och Liv Nervos co-write When Love Takes Over (inspelad av David Guetta och Kelly Rowland) samt hits med ett flertal internationella stjärnor, som t.ex Ke$ha, Kylie Minogue, Armin van Buuren, och Charise.

Claes Olson