26 april 2011

Tantrum To Blind i avtal med Warner Music/ADA Nordic

Stockholmsbandet Tantrum To Blind har kontrakterats av Warner Music för Norden. Vecka 20 släpper Warner Music/ADA Nordic debutalbumet Walk Out [Sideswipe Music / Warner Music] digitalt (17 maj) och fysiskt (18 maj) i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

– Kul att vi kommer igång på allvar med Tantrum To Blind, ett av Sveriges bästa och mest ambitiösa nya band. Tantrum To Blind är ett band flera av oss på Warner haft på radarn en längre tid, kommenterar Jesper Thorsson, Warner Music (ansvarig för International Labels och ADA Nordic).

– Detta är ett samarbete som känns väldigt bra och som vi hoppas ska kunna utvecklas till något mer även för övriga världen och för kommande album, säger Tantrum To Blinds manager Patrik Larsson på Headlock Management. Vi har fått otroligt bra vibrationer från hela Warner-kontoret i Stockholm som verkligen står bakom bandet och deras musik till 100 procent.

Tantrum To Blind befinner sig just nu i Hanoi, Vietnam för att framträda på den stora festivalen Tiger Translate, men i ett gemensamt uttalande hälsar man att ”Det känns fantastiskt att allt hårt slit nu resulterat i även Warners förtroende”.

– Det här samarbetet kan leda hur långt som helst och vi är jätteglada över att ha dem med på resan.

Det kommande albumet firas med ett releaseparty på Mosebacke i Stockholm 17 maj.

Claes Olson

Bilden, fr.v: Fredrik Gleisner (Goatbridge Productions), Jesper Thorsson (Warner Music), Melanie, Micke, Simon och Danne (Tantrum To Blind) och Patrik Larsson (Headlock Management).