13 april 2011

Tantrum To Blind till Vietnam

Stockholmsbandet Tantrum To Blind har bokats till den stora festivalen Tiger Translate i Hanoi, Vietnam 29 april. Festivalen är det största utomhuseventet i Hanoi och arrangeras av det ledande asiatiska ölmärket Tiger. Tantrum To Blind, vars debutalbum Walk Out [Headlock Music / Sideswipe Music] 18 maj är i år festivalens huvudakt och enda internationella inslag.

– Vi får just nu väldigt mycket förfrågningar kring bandet från hela världen vilket är jättekul, berättar bandets manager Patrik Larsson på Headlock. Vi är absolut på rätt väg och framförallt större etablerade varumärken har visat intresse att vilja hänga på, både vad det gäller bandets musik och varumärke i stort. Bandet är nära det stora genombrottet och det känns otroligt spännande att få vara med på denna resa.

I januari inledde Tantrum To Blind, som jämförts med bl.a Paramore och Green Day, året med att utses till Månadens Artist i Comviqs kampanj på MTV. Första singeln Get Get Get har roterat flitigt på P3 och på ett flertal andra radiostationer. Andra singeln Liar Lines har plockats upp av ännu fler stationer runt om i landet.

De senaste månaderna har bandet spelat flitigt live och i samband med albumutgivningen i maj genomförs en längre turné, som följs av festivalspelningar i sommar.

Bandet bokas av Goatbridge Productions och promotionarbetet sköts av Triada Communication.

Claes Olson

Länk:
Tantrum To Blind Walk Out