20 januari 2011

EMI välkomnar Vanessa Falk

EMI Music har kontrakterat sångerskan Vanessa Falk, dotter till Christian alk. Häromdagen välkomnades hon och managern Fredrik Olsson av personalen på skivbolagets kontor. Bilden fr.v: Nina Nestlander (EMI), Birgitta Bokström (EMI), Hedda Båverud Olsson (EMI), Hannah Arnhög, Vanessa Falk, Stefan Blom (EMI), Dan Bengtson (EMI) och Fredrik Olsson (Razor Boy Management).

Vanessa är dotter till artisten, musikern och producenten Christian Falk (på 80-talet medlem i Imperiet m.m.). Tillsammans med bl.a Pauline, Demetrius, Robyn & Ola Salo medverkade hon på Christian Falks senaste soloalbum People Say [Bonnier Amigo] och sjöng bl.a. titelspåret.

Vanessa Falk arbetar även som DJ. Hennes öden och äventyr kan följas på hennes blogg på Djungeltrumman (se länk nedan!)

Claes Olson

Länk:
http://www.djungeltrumman.se/vanessafalk