25 november 2010

Despotz Records kontrakterar Rock N Roll Allstars

Despotz Records har kontrakterat bandet Rock N Roll Allstars från Stockholm.
– Äntligen får Despotz visa att vi kommer från en bakgrund inom rockmusiken och att man kan förvänta sig precis vad som helst från vår sida, kommenterar man på skivbolaget.

– Jag har haft turen att få ha träffat så otroligt många personligheter och artister inom musiken men sällan, om ens någonsin tidigare, har jag sprungit in i en sådan fantastisk kombination av vilja, hårt arbete och energi, kommenterar Ronnie Schmidt, A&R Despotz Records.

– Äntligen får Despotz visa att vi kommer från en bakgrund inom rockmusiken och att man kan förvänta sig precis vad som helst från vår sida!

– Ett skivkontrakt handlar inte om ett papper, det handlar om människor som har ett mål och som vill något med sin artist, säger Rock N Roll Allstars sångare Max Malmquist. Rock'n'roll handlar om att brinna för något, Despotz brinner.
– Vi är det bästa rockbandet i Sverige och det har Despotz förstått. Musikindustrin är skitnödig, tillsammans med Despotz blir vi ett behövligt laxermedel.

Bandets debutalbum kommer att produceras av Tomas Skogsberg, som tidigare har arbetat med bland annat Hellacopters, Backyard Babies och Entombed. Albumet planeras att släppas hösten 2011. Första singeln Fuck Me I'm Famous släpps i vår.

Claes Olson