2 mars 2010

Bad Taste Records presenterar Looptroop Rockers & Co. på stort showcase i L.A.

Fredag 26 mars arrangerar det svenska Bad Taste Records för första gången ett showcase i Los Angeles. På mytomspunna Viper Room på Sunset Strip kommer tre av skivbolagets band – Danko Jones, Last Days Of April och Looptroop Rockers – att framträda tillsammans med vännerna Timbuktu, Chords och Adam Tensta.

– Eftersom tre av våra band på skivbolagssidan ändå gör South by Southwest (SXSW) i Austin veckan innan tänkte vi att det var lika bra att passa på, berättar Johan Nordqvist på Bad Taste i Lund.
– Med en line-up som en mindre festival hade varit nöjd med räknar vi med fullt hus och ett stort antal amerikanska branschaktörer har redan bekräftat sin närvaro.

Showcaset ingår i den satsning på den amerikanska marknaden som Bad Taste Records har påbörjat det senaste året, då man gjort sina första utgivningar i USA via Caroline/EMI samt både Danko Jones och Looptroop Rockers ute på längre turnéer runt den nordamerikanska kontonenten.

I samband med showcaset i Los Angeles och SXSW kommer både Danko Jones och Last Days Of April göra ett antal spelningar till. Dessutom genomför Looptroop Rockers en västkustturné tillsammans med Timbuktu, Chords och Adam Tensta.

Claes Olson

Länkar:
www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=314613801794&ref=ts
www.badtasterecords.se
www.badtasteevents.com