2 december 2009

Ace Frehley i Sverige – spelar i Malmö och medverkar i Robins/SVT på fredag

Med en bejublad spelning inledde den legendariske Kiss-gitarristen Ace Frehley i måndags sin turné på på Debaser Medis i Stockholm. Turnén genomförs i samband med utgivningen av gitarriistens senaste album Anomaly, som på den av Sound Pollution distribuerade etiketten Season Of Mist släpptes i Sverige tidigare i höstas.

På det till bristningsgränsen fyllda Debaser Medis bjöd Ace Frehley på såväl nytt material som flera klassiska låtar från åren i Kiss. Efter en spelning i Finland fortsätter turnén i helgen med ytterligare tre spelningar i Sverige: på KB, Malmö 4/12, Culturen, Västerås 5/12 och Trädgården, Göteborg 6/12.

På lördag medverkar Ace Frehley dessutom i Robin Paulssons humortalkshow Robins i SVT1.

Claes Olson