18 november 2009

Melodifestivalens webbjoker tecknar förlagsavtal med Sweden Songs

I förra veckan presenterades Mia Terngård och Stefan Lebert med låten Come And Get Me Now som vinnare av platsen som Melodifestivalen 2010:s webbjoker. Den här veckan har låtskrivarparet tecknat förlagsavtal med Sweden Songs.

I Melodifestivalen kommer den Thailandsboende duon med Mia Terngård från Uddevalla och Stefan Lebert från Säffle – som tillsammans skrivit tävlingsbidraget Come And Get Me Now – att medverka under artistnamnet MiSt. Duon ör tidigare okontrakterad och avtalet med Keith Almgrens musikförlag Sweden Songs är deras första i musikbranschen.

Inom kort återvänder Mia Terngård och Stefan Lebert hem från Thailand till Sverige för ett möte på SVT med tävlingsproducenten Christer Björkman samt Melodifestivalens projektledare Thomas Hall.

Claes Olson