7 juli 2009

Blistering Records tar The Poodles ut i Europa

Blistering Records har tecknat avtal med The Poodles gällande samtliga europeiska territorier exklusive Sverige, där bandets senaste album Clash Of The Elements i våras släpptes på bandets egen Universal-distribuerade etikett Rosehip Alley.
Albumet kommer nu att släppas i övriga Europa genom Blistering Records 28 augusti och bolaget har redan påbörjat promotionarbetet.

För ett par år sedan genomförde The Poodles sin första Europa-turné och spelade 31 konserter i 18 länder tillsammans med Hammerfall och Krokus. Våren 2008 turnerade man på egen hand på kontinenten och gav 17 utsålda konserter.
För närvarande är The Poodles ute på en omfattande Sverige-turné som pågår fram tills i slutet av augusti. I samband med Blistering Records Europa-release av Clash Of The Elements i höst planeras bandets tredje Europa-turné.

Claes Olson