28 maj 2009

Udda artistkombinationer i TV4:s Röda Korset-kväll för utsatta kvinnor

På mors dag, d v s söndag 31/5, direktsänder TV4 Röda Korsets "Rädda mammorna-kväll" från Kvarnholmen i Stockholm. Det övergripande målet under kvällen är att få hela Sverige att engagera sig i, och vilja hjälpa, utsatta kvinnor. Med sändningstiden 20.00-22.00 och med Tilde de Paula och Kattis Ahlström som programledare bjuds det på ett antal garanterat unika artistkombinationer.

Caroline af Ugglas och Rikard Wolff gör ABBA:s Mamma Mia, Charlotte Perrelli och Thomas Di Leva möts i Christina Aguileras Oh Mother, Sarah Dawn Finer och Joacim Cans gör Pinks Family Portrait, Agnes och Eric Gadd tolkar Lenny Kravitz Always on the Run och avslutningsvis sjunger duon Sonja Aldén/Anders Ekborg Min mor sa till mig av ingen annan än Orup.

Lars Nylin