1 april 2009

Guldskiva till Hammerfall

Som MI berättade i förra veckan har Hammerfalls nya album No Sacrifice, No Victory snabbt nått guldstatus. Gruppens nya samarbetspartner ADA Nordic/Warner Music passade på att dela ut guldskivor när gruppen spelade på Hovet i Stockholm i söndags.

Hammerfall som är ute på Europaturné är mycket nöjda med att ha nått guld så snabbt denna gång i hemlandet.

– Det här är den bästa guldskivan vi fått hittills. Vi har alla trott så mycket på det här albumet och på vår nya line-up och det är härligt att se resultat, säger Oscar Dronjak, gitarrist och grundare i Hammerfall.

På bilder från vänster: Anders Johansson, Joacim Cans, Malin Gustavson (Rebella Management), Jesper Thorsson (ADA Nordic / Warner), Pontus Larsson, Oscar Dronjak, Fredrik Larsson, Edward Janson (Live Nation).
Håkan Durmér