4 mars 2009

Realtoneslistan v10: Absolut stiltje på listan

Det verkar nästan som att realtoneskonsumenterna avvaktat utgivningen av fler Melodifestivalbidrag. På topp sex finns det bara två platsförändringar den här veckan – The Killers Human [Island/Universal] går från sjätte till femte plats och byter därmed plats med Kevin Borg With Every Bit Of Me [Columbia/Sony Music].

Även Scotts Om Igen [Mariann/Warner] och Beyoncé If I Were A Boy [Columbia/Sony Music] har bytt plats. Det innebär att Scotts numera ligger sjua och att Beyoncé återfinns på plats nio.

Bristen på förändringar på den övre halvan av realtoneslistan innebär att Lady Gaga Poker Face [Interscope/Universal] ligger i topp, närmast följd av Larz Kristerz Carina [Columbia/Sony Music], Katy Perry Hot ´N’ Cold [Virgin/EMI] och Kelly Clarkson My Life Would Suck Without You [RCA/Sony Music].

Längre ner på listan återfinns två nykomlingar. Det handlar om T.i. Feat. Justin Timberlake Dead And Gone [Atlantic/Warner] på plats 14 samt Leona Lewis Run [Syco/Sony Music] på plats 18.
Håkan Durmér