18 februari 2009

Realtoneslistan v8: Larz Kristerz in som trea

Lady Gaga Poker Face [Interscope/Universal] ligger fortfarande kvar i toppen av realtoneslistan och efter förra veckans miniras vandrar Katy Perry Hot N'Cold [Virgin/EMI] tre platser uppåt till plats två. Men veckans lista handlar om nykomlingar – bland annat Larz Kristerz Carina [Sony Music], som går rakt in på tredje plats.

Kelly Clarkson fortsätter att vandra uppåt. Andra veckan på listan går My Life Would Suck Without You [RCA/Sony Music] från fjortonde till femte plats. Detta medan bägge de aktuella singlarna från TV-programmet Made In Sweden backer kraftigt Kim 3 Floors Down [Made In Sweden By Meriola AB/Nordisk Film] går från fjärde till sextonde plats och Janet Let Go [Made In Sweden By Meriola AB/Nordisk Film] rasar från tionde till 31 plats.

På plats sju gör Elvis Presley Always On My Mind [RCA/Sony Music] en återkomst på listan. En liten bit längre ner återfinns ett pärlband av nykomlingar.

James Morrison Feat. Nelly Furtado Broken Strings [Polydor/Universal] plats tolv, Whitney Houston I Will Always Love You [Arista/Sony Music] plats 14, Mötley Crüe Kickstart My Heart [Universal] plats 17, Nina Söderquist Tick Tock [M&L/Warner] plats 18, Mando Diao Dance With Somebody [Universal] plats 19 samt Shirley Clamp Att Älska Dig [Lionheart International AB/Bonnier Amigo] plats 20.
Håkan Durmér