5 januari 2009

Vecka 2

Grammis 2009 – Liveframträdanden av bl.a A Camp, EMD, Christian Walz, Takida feat. kören Immanuel Gospel, artistkonstellationen Supreme Court Allstars (med bl.a Christian Falk, Robyn och Salem Al Fakir) samt In Flames med Timo Räisänen. Den avslutande delen av årets stora gala direktsänds i TV4 kl. 20.00. Hovet, Stockholm 7/1

Robyn Live från Los Angeles – Livekonsert med Robyn inspelad i Los Angeles i maj 2008. SVT2 kl 20.00. 7/1

Temadag för jazzmusiker på Kungl. Musikhögskolan – ett led i kampanjen Släpp in Jazzen. Föreläsningar, workshops och seminarier i arrangemang av Mer Jazz i Sverige i samarbete med Föreningen Sveriges Jazzmusiker, Kungl. Musikhögskolan, Musikalliansen, Musikerförbundet, Svenska Jazzriksförbundet och Rikskonserter. Stockholm 8/1

Dom kallar oss artister – del 12: The Hellacopters. SVT1 kl. 22.00. 8/1

I Robert Johnsons fotspår – musikdokumentär om den första och största blueslegenden (repris). SVT kl. 13.35. 9/1

The StranglersPeaches och andra klassiker live på Trägår’n, Göteborg 10/1 och Berns, Stockholm 11/1

Manfred Mann’s Earth Band – inleder en kortare Sverige-turné (som därefter för bandet till i tur och ordning Norrköping, Göteborg och Halmstad) på Västerås konserthus, 11/1