16 december 2008

Realtoneslistan v51: Det är bara jul just nu

Jullåtarna tar nu allt mer plats också på Realtoneslistan, veckan innan julhelgen innehar dessa låtar sju av de tjugo platserna. Längst upp i topp finns klassikern Last Christmas [Epic/Sony BMG] med Wham! som klättrat ett steg uppåt. Samma låt i en nyare version signerad Cascada av Last Christmas [Bonnier/BAM] tar också kliv uppåt från plats 19 till 13.

All I Want For Christmas Is You är en annan låt som finns i dubbla versioner på veckans lista, med Mariah Carey [Columbia/Sony BMG] på plats 4 och med svenska duon Måns Zelmerlöw & Agnes Carlsson [Spectrum/Warner] på plats 6.

Tre nykomlingar tar plats på listan, jullåtarna Priddyboy It’s X-mas Time! [Bonnier/BAM] på plats 8, South Park O Holy Night [Sony BMG] 12 samt Brandy Right Here (Departed) [Sony BMG] 20.
Tomas Fridholm