25 november 2008

Realtoneslistan v48: Inte mycket nytt på listan

Med sina 23 veckor på listan är ”Kramsången” [Sony BMG] med Kramis en av den svenska Realtoneslistans mesta långkörare för tillfället. Det hindrar inte låten från att återigen kliva upp på förstaplatsen denna vecka, två steg uppåt från förra veckans tredjeplats.

Förra veckans etta och tvåa, Beyoncé If I Were A Boy [Columbia/Sony BMG] och Pink So What [LaFace/Sony BMG], tar ett varsitt kliv nedåt till plats 2 respektive 3.

Det händer inte några större saker i övrigt på listan, några smärre justeringar från förra veckans utseende och inte en enda nykomling som kliver in. Ett par återvändare i form av Rihanna och Peps Persson, med många tidigare veckor på listan, tar plats långt ned.

Det största klivet uppåt av alla görs av en annan före detta etta, Darin feat Kat DeLuna Breathing Your Love [Epic/Sony BMG], som nu går från plats 12 till 7.
Tomas Fridholm