29 september 2008

Kent tävlar bort studiotid

I det nya numret av tidningen Studio kan alla osignade band vinna studiotid i Kents egen studio. Och som en extra bonus kommer bandets gitarrist Sami Sirviö att vara med som producent.

Stockholmsstudion Park Studio (eller Psykbunkern, som den brukar kallas i Kent-sammanhang) ägs av Kent tillsammans med Stefan Boman. Genom åren har bland andra Lisa Miskovsky, Backyard Babies och Mikael Wiehe. Nu får vinnarna av en ny demobandstävling, som utlysts i tidningen Studio, chansen att spela in där.

– Vi letar inte efter någon speciell typ av band. Alla olika genres är välkomna. Och vi har inga speciella kriterier som vi går efter, utan vi letar bara efter någonting som berör och som vi ser potential i, förklarar Stefan Boman.

Första pris i tävlingen är fem inspelningsdagar i Park Studio tillsammans med Stefan Boman och Sami Sirviö.
Håkan Durmér

Länk:
Mer info om tävlingen