21 maj 2018

MUSIKBOLAG Molly Hammar till Cosmos

Hon kallar sig numera kort och gott Molly Hammar och återkommer 1/6 med nya singeln Blossom, det första resultatet av ett nytt samarbete med Cosmos Music.

Blossom är första singeln från EP:n SEX som släpps bara två veckor senare. Om låten säger Molly Hammar:

Blossom är en kärlekslåt som handlar om att få blomma, att få komma och vara på cloud 9. Jag har inte varit kär på ett tag och för att fylla mitt kärlekstomrum så skrev jag den här låten som ett sätt att bli kär i mig själv igen. Jag vill att folk ska lyssna på den och bli kära. Antingen i sig själva, i någon annan eller i låten.

Blossom är också den första singeln som hon skrivit tillsammans med Lucas Nord och Nils ”Melo” Tull. ”Resultatet är en filterlös R&B-låt som både är helt oblyg och djupt personlig på samma gång. Den är ett upprop för kvinnors rätt att komma och ett statement för att man inte behöver en man för att vara älskad av sig själv” skriver Cosmos Music i ett pressmeddelande.

Om det nya avtalet säger Molly:

-Det känns superkul och spännande att få jobba med ett sånt hungrigt, talangfullt och härligt team.
Som artist har jag letat efter ett skivbolag som har en varm stämning och är musikaliskt intresserade och det hittade jag på Cosmos.

Magnus Källskog, Head of A&R, fortsätter:

– Vi är stolta och glada att Molly valt att samarbeta med oss på Cosmos Music. Molly är en av Sveriges bästa sångerskor och en fantastisk artist. Den nya musiken som hon har skapat med Lucas och Nils är på högsta nivå och jag tror att många, som vi, kommer bli positivt överraskade av hennes musikaliska utveckling.

22-åriga Molly har sedan tidigare två guldsäljande singlar på meritlistan.

Lars Nylin

Foto Beata Holmgren