Okategoriserade 23 februari 2009

Veckans klipp: Maia Hirasawa

I mars 2007 släppte Maia Hirasawa debutalbumet Though I'm Just Me [Razzia Records] och gick från att vara Hello Saferides sidekick till att bli en extremt hyllad och guldsäljande soloartist. Den 25 mars släpps uppföljarskivan och det första smakprovet från den är singeln South Again.

Efter framgångarna med debutalbumet Though I'm Just Me fick Maia Hirasawa en något otippad singelframgång förra året med sin avskalade pianocover på The Arks The Worrying Kind, som Maia först framförde som pausunderhållning på Melodifestivalen.

Men det är singeln South Again och det kommande albumet GBGVSSTHLM, som är den egentliga uppföljaren. Videon till South Again ser du i den lilla YouTube-spelaren i högerkolumnen.

I helgen uppträdde Maia Hirasawa på den norska showcasefestivalen by:Larm och i början av april drar hennes 16 datum långa vårturné igång, en turné som bokats av Blixten & Co.

Länkar:
Se videon på YouTube
Maia Hirasawas hemsida