23 april 2014

FESTIVAL Peter LeMarc och Neil Young på Stockholm Music & Arts

När festivalen Stockholm Music & Arts i augusti arrangeras på Skeppsholmen i Stockholm blir Peter LeMarc ett av huvudnamnen. Det blir första gången på 21 år som LeMarc står på en festivalscen. Ett annat tungt namn på festivalen är Neil Young som kommer med Crazy Horse.

– Innan ni i kommentarsfältet frågar varför jag inte kommer till just er stad – så här blir det. Detta är vad jag fixar att göra. Ni får komma till mig. En underbar sommarhelg i Stockholm, det låter väl behagligt? Detta är också min sista konsert under överskådlig tid, skrev LeMarc på sin Facebook.sida på onsdagen.

Festivalen Stockholm Music & Arts arrangeras 1–3 augusti. Andra bokade artister är bl.a Jill Johnson (med gästerna Marit Bergman, Tityo, Kakan Hermansson, Magnus Carlson, Skizz och Doug Seegers), Jenny Wilson,Beth Orton,Television (som framför hela sitt album Marquee Moon), Goldfrapp, GOAT, Seun Kuti & Egypt 80, Richard Thompson, Doug Seegers Feat. Ellen Sundberg och Linnea Henriksson. Fler artister tillkommer. 

Lars Nylin