15 augusti 2013

SVERIGETOPPLISTAN v.33 Mando Diao klättrar igen

Efter bland annat sin medverkan i veckans Allsång på Skansen klättrar Mando Diao Infruset guld [Musica De La Santa / Sony Music] åter mot toppen på SvergeTopplistan. Efter 41 veckor på listan ligger man den här veckan tvåa bakom Lasse Stefanz Trouble Boys [Mariann / Warner Music]. På singellistan är Avicii Wake Me Up [Avicii Music Ab / Universal Music] fortfarande ohotad på förstaplatsen.

I det stora hela rådet det – som vanligt i slutet av sommaren – i princip stiltje på SverigeTopplistan denna vecka. Högsta nykomling av tre på albumlistan är Kaah Matcha din look [Baba Recordings / Sony Music] på plats 18.

På singellistan är det ännu stillsammare – och inte en enda nykomling. Enda nya titeln jämfört med föregående vecka är Icona Pops världshit I Love It [Record Company TEN / Universal Music] som efter ett kort uppehåll från listan återvänder till plats 60.

Claes Olson

Länk:

www.sverigetopplistan.se